Mannen

It's a man's world !

Onze specifieke mannen-behandelingen :

Mannenhuid versus vrouwenhuid!


Door het testosterongehalte is de mannenhuid ongeveer 25% dikker, vetter en een stuk zuurder dan die van de vrouw. Het collageenniveau is hoger.


Door het hogere testosteron- en collageengehalte veroudert de mannenhuid minder snel. Dit wil echter niet zeggen dat de huid ongevoeliger is voor de zon, veel roken en alcohol.


Mannen hebben grotere poriën die op hun beurt ook sneller verstopt kunnen raken. De kans op acne en ontstekingen is dan ook groter.Reden om de mannen hun eigen producten te geven op het badkamerplankje!

Dr. Tadlea ontwikkelt hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteit. Met professionele behandelingen is het ook zonder operaties en injecties mogelijk er jaren jonger uit te zien. Niet voor niets staat Dr. Tadlea al bijna 60 jaar voor Scientific Skin Care.

Een gezond functionerende huid is de belangrijkste uiting van echte schoonheid. Elke huid bezit krachten om zichtzelf te verzorgen en te herstellen.

Cosmetica behoren deze krachten te stimuleren en te ondersteunen. Daarom halen wij voor onze cosmetica het beste uit de natuur, om vervolgens het beste in de huid naar boven te kunnen halen..