Oolaboo

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar is er ook van overtuigd dat echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van hun producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn.


Hoe het begon …

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden de broers Richard en Jeroen Wilmink een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten de broers geïnspireerd door schoonheid van binnenuit. 70% van je huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

 

In 2011 verwezenlijkten de broers hun droom en richtten ze Oolaboo op.

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar is er ook van overtuigd dat echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van hun producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor je huid en haar.

Hun producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.

 

Zowel Richard als Jeroen, en natuurlijk ook de rest van het team, zijn gek op dieren en daarom kun je er zeker van zijn dat al hun producten niet getest zijn op dieren.

 


Anno nu


Trots zijn wij dat Oolaboo inmiddels is uitgegroeid tot een lifestyle brand. Wij helpen je graag bij je dagelijkse schoonheidsroutine met de beste en veiligste producten.

 

Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo-geluksmomentjes.

 

Enkele producten uit ons assortiment:

* De OOOO de Parfum AROMA DIFFUSER om je woonkamer te voorzien van intense warme geur van sandelwood en leder.

 

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • 100% vegan
  • Zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid

 

  • De diffuser zorgt voor een HEERLIJKE geur en een weldadige sfeer in jouw huis, van woonkamer tot badkamer, van keuken tot toilet.
  • Het aroma verspreidt zich ongeveer drie tot vier maanden.

 

De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout. Het geheel bestaat uit een gerecyclede fles met natuurlijke rattan geurstokjes.

De OOOO de Parfum Aroma Diffuser 03 - Sandelwood is alcoholvrij en bevat 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners. Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product!

 


Winnaar van de Dutch Beauty Award 2019!


Het juryrapport luidt:

"Dit Nederlandse merk blinkt uit in innovaties met een groen karakter. De geur van dit product is uitgeroepen tot verslavend en de jury is zo'n beetje unaniem laaiend enthousiast."

 

 

Oolaboo wint met de OOOO de parfum productlijn de “Home en Lifestyle Categorie."


* Een heerlijke ROOMSPRAY om je woonkamer te voorzien van intense warme geur van sandelwood en leder!

De room spray is ook geschikt voor linnen.♡

 

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • 100% vegan
  • Zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid

 

* SCENTED CANDLE,  een AMBACHTELIJKE KAARS om je woonkamer te voorzien van intense warme geur van sandelwood en leder!

 

Een AMBACHTELIJKE KAARS uit 100% eco-sojawas, zonder kleurstoffen of andere synthetische toevoegingen, in een pot van gerecycled glas.

Brandt schoner en gemiddeld twee keer langer (+ 60 uur) dan een gewone kaars.

 

De sojawas, afkomstig van sojabonen, is volledig biologisch afbreekbaar, vrij van chemicaliën en milieuvriendelijk.

Verrijkt met vitamine D. Hierdoor is de was zo zacht en hydraterend, zodat hij zelfs warm als massageolie gebruikt kan worden.

 

De aromatische geurcompositie wordt verkregen door het gebruik van 100% natuurlijke, pure essentiële oliën, gewonnen uit sandelhout.

 

Bevat een zuivere katoenen lont, vrij van lood, chemicaliën en bleekmiddel.

Zo bent u verzekerd van een 100% natuurlijk product, zonder een aanslag op het milieu en uw gezondheid!