Carita


Balk_Corona

Carita

Carita werd 70 jaar geleden gesticht in Parijs door 2 visionaire persoonlijkheden met dezelfde passie voor schoonheid, de zussen Maria en Rosy Carita. Carita is een premium cosmetica-merk met professionele producten en zeer gepersonaliseerde behandelingen waar de dieperliggende structuren van het gelaat worden geactiveerd voor duidelijk zichtbare en duurzame resultaten.

Carita staat bekend voor zijn mytische –en iconische producten waaronder de Rénovateur, de Fluide de Beauté 14, de Lotion Nacrée en het Masque Biologique. 

De gepersonaliseerde behandelingen staan garant voor een gesublimeerde schoonheid die volledig aan uw verwachtingen zullen voldoen.

We hebben gekozen voor dit uniek luxe concept Carita, vooral gespecialiseerd in anti-ageing. Wie de wereld van Carita binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde formules en zeer doeltreffende apparaten.

Carita bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van cosmetica te verleggen om nog betere, duurzame schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn.

Een Carita-behandeling is in de allereerste plaats tijd voor uzelf maken en genieten van een gepersonaliseerde aanpak die de werking van het product versterkt.

Laat u bij uw beslissingen leiden door een transformatieve behandeling (met het Carita-toestel, de Cinetic Lift Expert) die de grenzen van plaatselijk aangebrachte cosmetica verlegt en je diepste schoonheid zichtbaar maakt.

Een behandeling op maat, rekening houdend met de gewenste effecten van de doelzone.

Een flexibel aanbod dat samen met de Artisans de Beauté van Carita werd ontwikkeld en waarvan het resultaat al uw verwachtingen overtreft.

De ultieme belichaming van de Carita-beleving met de Méthode 14.

Een unieke, diepe massage in 14 bewegingen en 4 stappen die een voortdurende stroom van sensaties opwekt omdat de kracht en de opeenvolging van de bewegingen met metronomische precisie vastgelegd zijn. De manuele bewegingen  voelen aan als een golf die bij het huidoppervlak begint, daarna dieper in het weefsel doordringt en naar het oppervlak terugkeert om de Carita teint te onthullen.


Beleef werkelijk een  VOOR  en NA !


CARITA PARIS biedt verzorgingen op maat, resultaat van de combinatie van een uniek trio:


• Een hoogtechnologisch toestel


De Cinetic™ Lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en ledtechnologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken.

Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen.

Het zorgt voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.


• Uiterst doeltreffende producten


In alle CARITA PARIS behandelingen dient de Renovateur als basis.

De Renovateur is een verrassende samenstelling die CARITA PARIS al sinds 1960 geheim houdt.

Geroosterde zonnebloempitten, thym, citroen en kruidnagel staan aan de basis van elke CARITA PARIS behandeling. Deze reinigen de huid en maken haar zijdezacht. In combinatie met een zuiverende massage wordt de huid weer glanzend, zacht en is de algehele huidtextuur verbeterd.


• Deskundige handen en exclusieve modelleertechnieken


Ieder verzorgingsritueel is opgebouwd rond deze drie pijlers voor buitengewone, onmiddellijk zichtbare resultaten en een volledig welzijn!


Onze rituelen

Le grand soin (2u)


3 complemantaire acties  in 1  intensieve gepersonaliseerde verzorging!

De ultieme Carita-beleving met de Méthode 14. Een unieke, diepe massage in 14 bewegingen en 4 stappen die een voortdurende stroom van sensaties opwekt omdat de kracht en de opeenvolging van de bewegingen met metronomische precisie vastgelegd zijn. De manuele bewegingen voelen aan als een golf die bij het huidoppervlak begint, daarna dieper in het weefsel doordringt en naar het oppervlak terugkeert om de Carita teint te onthullen.


Het Cinetic Lift Expert apparaat: “Een hoogtechnologisch toestel”


De Cinetic™ Lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en ledtechnologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen. Het zorgt voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.L’Extrait (1u)


Een kortere  gepersonaliseerde verzorging waar we ons gaan focussen  op 1 actie.

Deze behandeling is met het  Cinetic Lift Expert apparaat.
La Collection Kuurbehandeling


Le grand soin ( 2u) + L’Extrait  (4x 1u)

Het is aangeraden om, als u in kuurvorm werkt, wekelijks of om de 2 weken langs te komen en de 3 acties te mixen naargelang de behoeftes van uw huid!OPTIONEEL :


Soin Regard


Een gerichte oogcontourbehandeling die rimpels gladstrijkt, wallen doet verdwijnen, het gelaat opfleurt door tekenen van veroudering en vermoeidheid zichtbaar te doen afnemen.Soin Regard intensive La Collection


Intensieve luxe behandeling van de oogcontouren in kuurvorm, 

5 behandelingen.