Decléor


Balk_Corona

Decléor

SKIN - BODY - MIND, een filosofie ontwikkeld door EXPERTS

DECLÉOR heeft steeds zijn doeltreffendheid in de natuur geput en heeft zijn wetenschap op het vlak van essences kunnen ontwikkelen om in de cosmetische aromatherapie erkenning te genieten. DECLÉOR beheerst met een bijzondere precisie de assemblage van zijn essentiële oliën om aan iedere behoefte van de huid een gerichte verzorging te bieden.

Al sinds het begin weet DECLÉOR dat vrouwen niet alleen verlangen naar cosmetische resultaten, maar ook naar comfort en welzijn.

Elke verzorging verbetert zichtbaar de uitstraling van de huid en biedt tegelijkertijd een unieke zintuiglijke ervaring. Dit is ook waarom de beste beautyprofessionals trouw zijn aan DECLÉOR. Hun deskundige handen verkwikken de zintuigen en verzorgen de huid met natuurlijke en uitsluitend manuele methoden. DECLÉOR, Skin - Body - Mind.

Sinds ruim 40 jaar steunt het merk haar ontwikkeling op drie fundamentele waarden, die eigen zijn aan de wereld van de essentiële oliën: natuurlijkheid, zintuiglijkheid en doeltreffendheid.

DECLÉOR selecteert steeds zeer hoogwaardige essentiële oliën, de zuiverste en de doeltreffendste. Het merk werkt dan ook samen met de beste leveranciers die aan de spits zijn van de nieuwste technologieën en reglementering, die een traceerbaarheid kunnen waarborgen van het begin tot het einde van de productieketen: selectie van de planten en van de teeltplaatsen, optimalisering van de oogstdatums, aangepaste extractiemethode en strikte kwaliteitscontrole door chromatografie.

De kwaliteitswaarborg wordt niet alleen bij de bron gesteld maar onze kwaliteitslaboratoria controleren ook systematisch en nauwgezet elk lot om er zeker van te zijn dat elke levering in overeenstemming is met onze standaarden.

DECLÉOR kiest essentiële oliën van de beste kwaliteit die voldoen aan een welbepaald chemotype en een gekozen geurkwaliteit. Dankzij haar veeleisende benadering is het merk DECLÉOR een expert geworden in de cosmetische Aromatherapie:  zuiver wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling betreffen vandaag de dag ruim 50 essentiële oliën, verwerkt in meer dan 120 formules.