Mii Cosmetics

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar boven te halen op een huidvriendelijke manier.


De producten van Mii zijn volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke & natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, vulmiddelen, schadelijke conserveermiddelen. Bovendien zijn ze dierproefvrij!


Omdat Mii zuiver minerale pigmenten gebruikt zonder vulmiddelen zoals talk, geven de foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt en die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt.


Omdat natuurlijke mineralen ontstekingswerend werken en zo huidvriendelijk zijn, kunnen ze zelfs aangebracht worden direct na een epilatie, microdermabrasie of laserbehandeling. Bovendien biedt de volledige lijn een ultieme bescherming tegen de zon.

 

Wist je dat ... Mii voor verschillende producten reeds de Beauty Bible Award ontving?

O.a. voor de Mii Showstopping Lash Lover


De glamour van valse wimpers! De Showstopping Lash Lover mascara voegt drama toe aan je blik. De romige formule bouwt prachtige, volle en verlengde wimpers in één oogopslag voor een extra luxueuze en volle afwerking.


Ideaal voor gevoelige ogen dankzij de pure mineralen!