Medical Collection
Balk_new_1
Balk_new_3
Balk_new_4
Balk_new_6
Balk_new_7
Balk_mei_2020

Medical collection

Medical Collection – Bij chemo, bestraling en intensieve medicatie 


Hoe verzorg je uw huid bij chemo, bestraling en intensieve medicatie? 

 

Op het moment dat je hoort dat je ziek bent, zakt de grond onder je voeten vandaan. Dat gekibbel van je kinderen, die ene ruzie, die deadline op het werk; alles wordt ineens heel relatief! 


Er verandert zoveel in je leven wanneer je hoort dat je kanker hebt. Ook de huid heeft veel te verduren en  kan maar weinig hebben. Chemotherapie en bestraling maken de huid vaak overgevoelig, geïrriteerd en schilferig. De huid kan in sommige gevallen zelfs gaan jeuken. De extra gevoelige huid reageert dan heftig op belastende en huid-irriterende stoffen. Je hebt al genoeg aan je hoofd en het zou fijn zijn wanneer je er op zo’n moment toch goed en gezond uit zou kunnen zien, óók tijdens de medische behandelingen. 


Voel je eventjes weer jezelf in plaats van patiënt, daar zorg ik als Huidspecialist voor! 

 

Raakt je huid om welke reden dan ook uit balans? Maak je daar geen zorgen over! Ik ben er speciaal voor jou. Heerlijk ontspannen, even niet denken aan het ziek zijn en je huid laten verzorgen door ervaren handen, daarvoor kun je bij Maison De Beauté terecht!  Met groene, krachtige, organische ingrediënten - cosmeceuticals - ontwikkeld volgens het NO-label, voel jij je in de behandelstoel gezellig bij de haard even weer jezelf en brengen we de huid terug naar een gezonde basis. 


Ik Skin Perfection herstelt de zwaar belaste huid naar een gezonde pH-waarde! 

 

Het unieke, krachtige IK-behandelprotocol zorgt ervoor dat je intensief belaste huid in 4 fasen 'gereset' wordt, waardoor de huidflora optimaal herstelt. Jouw huid wordt optimaal beschermd, gekalmeerd en ondersteund doordat onze producten een pH-waarde hebben gelijk aan de pH-waarde van de huid (rond 5,5).


Het fijne is dat deze Medical Collection van IK Skin Perfection  veilig te gebruiken is bij chemo, intensieve medicatie en zelfs bestraling. De collectie is ontwikkeld met medische ondersteuning en wordt daarom ook door artsen en therapeuten geadviseerd.  Om u nog beter te kunnen adviseren en behandelen, ben ik opgeleid en heb ik genoten van de training ‘De Huid en Kanker’! 


In deze ontzettende onzekere periode in je leven is het heel fijn dat je met zekerheid de juiste huidverzorgingen gebruikt !