Craith Lab

ARE YOU READY TO UNLOCK THE SECRET TO YOUR STRONG & RADIANT SKIN WITH CRAITH LAB?

 

Een merk geboren uit passie!

 

De allerlaatste wetenschappelijke studies over EPIGENETICA wijzen uit dat het milieu een slechte invloed heeft op onze huid.

Onze huid is echter constant in interactie met het milieu en heeft het hierdoor moeilijker dan ooit. De huid wordt niet alleen blootgesteld aan de verontreinigde lucht en het water, maar bovendien dringen de verontreinigende stoffen, tijdens het ademen, binnen in onze huid. 

Daarnaast is ons eet-, leef- en beweegpatroon door de jaren heen verslechterd en ook dat laat zijn sporen na op onze huid. Het is dus van groot belang een goede huidbarrière te creëren tegen deze slechte invloeden van het milieu op onze huid.  

Dankzij baanbrekende EPIGENETISCHE WETENSCHAP ontstond een nieuw hoofdstuk.


CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en selecteert alleen de beste ingrediënten.

De producten van Craith Lab beschermen elke huid, herstellen haar en laten haar stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl.

CRAITH LAB heeft op een geheel nieuwe manier naar onze huid en schoonheid gekeken.

30 Jaar expertise, ervaring en branchekennis zijn omgezet in een innovatieve en resultaatgerichte huidverzorgingslijn.

De bescherming van de huidbarrière is een absolute must voor CRAITH LAB en dat is terug te vinden in al hun producten.

 

EPIGENETICA


Om die bescherming te bereiken, wordt er ingezet op celcommunicatie, epigenetica en huidverjonging.

Craith Lab laat de huid zolang mogelijk gezond, stralend en rimpelvrij!

Waarom is de bescherming van de huidbarrière een absolute must?
Wat als de vrije radicalen de celkern aantasten?


In al onze lichaamscellen zit een celkern, ook wel nucleus genaamd, waarin al ons erfelijk materiaal zit opgeslagen, namelijk het DNA.

Het DNA wordt constant gelezen en gekopieerd door het RNA.

Wanneer een lichaamscel zich deelt, zorgt het RNA ervoor dat in de celkern van de nieuwe cel precies hetzelfde erfelijk materiaal wordt opgeslagen.


Is het DNA echter door vrije radicalen beschadigd, dan wordt dit beschadigde DNA gekopieerd. Deze nieuwe minderwaardige cellen kunnen hun functie derhalve niet goed uitvoeren. Het resultaat is slecht functionerende organen, vroegtijdige veroudering of zelfs het ontstaan van tumoren.

Blootstelling aan hevige stress in de vroege jeugd laat sporen na in het DNA.
Stress veroorzaakt namelijk moleculaire veranderingen en die vergroten de gevoeligheid voor stress op volwassen leeftijd.

 

Epigenetica is de manier waarop we met onszelf omgaan en aan welke omstandigheden we  blootgesteld worden zoals stress, UV straling, voeding, medicatie, alcohol en het milieu. Dankzij baanbrekende EPIGENETISCHE WETENSCHAP ontstond een nieuw hoofdstuk.

Geïnspireerd door de baanbrekende Epigenetische wetenschap is Craith Lab speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen en te beschermen tegen beschadiging.


Beschadiging aan onze huidcellen gebeurt elke dag zonder dat we het merken. Zoveel factoren spelen een rol (stress, roken, milieu, ongezonde voeding, medicijnen, alcohol, …) en voorheen konden we ons daar niet altijd tegen wapenen.

Het antwoord van Craith Lab bestaat uit een gamma voedingssupplementen en verzorgingsproducten samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, waarmee we het immuunsysteem van onze huidcellen gaan versterken.


De high-performance ingrediënten bevorderen de regeneratie van de huid, activeren het cellulair detox proces en verhogen de celweerstand.

Hierdoor helpen we de schade aan de huid te herstellen en beschermen we haar tegen nog meer negatieve invloeden.

In plaats van de tekenen van een vroegtijdige huidveroudering te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering bij de kern aangepakt en gereduceerd.


Gezonde resultaten op lange termijn = positieve epigenetica


De huidcellen worden door Craith Lab positief beïnvloed, waardoor we aangebrachte schade uit het verleden kunnen herstellen en nieuwe schade kunnen voorkomen!

Met CRAITH LAB ervaar je de epigenetische  wetenschap in professionele  cosmetica.

 

Ontdek de geheimen om je huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van milieu en ouderdom. 


Het antwoord voor een mooie en gezonde huid :

  • Blue Line  (Probiotica)
  • Black Line  (Epi-Powershield3) 
  • Gold Line  (EpiTECH®)