Team Dr. Joseph

In mijn zoektocht naar de beste ingrediënten en producten ontdekte ik TEAM Dr. JOSEPH.


HIGHTECH NATURAL COSMETICS


Sinds 1986 combineert TEAM Dr. JOSEPH biologisch gecertificeerde cosmetica met de nieuwste hightech-bevindingen en wetenschappelijk onderzoek.

Kwaliteit betekent voor TEAM Dr. JOSEPH het met respect verbinden van deze twee werelden.

Uitgangspunt van het merk is om de natuurlijke balans van de huid te verbinden met harmonieuze en synergetische producten, verfijnd met microtechnologieën.


“HIGHTECH NATURAL COSMETICS”. Het is het “commitment” voor nieuwsgierigheid en ervaring door het verleden en voor de toekomst.

TEAM Dr. JOSEPH verbindt ze met passie en respect, logica en intuïtie.


Het beste van beide werelden!


Het merk ontwikkelt innovatieve producten in samenwerking met de natuur.
De samenhang in de plantenwereld wordt weerspiegeld in de formules van de producten, omdat de actieve werkstoffen verbonden worden om op deze manier het beste resultaat te behalen. Daarbij vertrouwen de ontwikkelaars op het ritme van de natuur.

Planten worden zo veel mogelijk in het wild en sowieso duurzaam geoogst en met geavanceerde technologieën verwerkt, welke bijzonder mild voor de microsystemen zijn. Verder respecteren ze de natuur en streven ze ernaar om het natuurlijke evenwicht te versterken.


De formules zijn vrij van omstreden stoffen zoals kunstmatige geur- en kleurstoffen, paraffine, parabenen en siliconen en er wordt niet op dieren getest. Verschillende certificaten en prijzen bevestigen dat Team Dr. Joseph trouw blijft aan deze visie.

Bovendien is het idee van de samenwerking ook in de verpakkingen terug te vinden. De designs zijn voornamelijk geïnspireerd door de natuur en er wordt gebruik gemaakt van glas, hout, gerecyclede kunststoffen en karton. De gecertificeerde biologische producten van Team Dr. Joseph komen hun beloften na.


De producten van Team Dr. Joseph zijn :

  • Hightech Natural
  • Hypoallergeen
  • Vegan
  • 100% Organic
  • Geschikt voor de meest gevoelige huidjes

 

 

 

Ik help je graag om te ontdekken welke producten van TEAM Dr. JOSEPH het best bij je passen!